Täysihoito

Täyshoitoon kuuluu perusrehut, heinää riittävästi jaettuna vähintään neljään annostelukertaan, vettä jatkuvasti saatavilla, tarhoissa vesiastiat tai pakkasella juotto aina ruokinnan yhteydessä elleivät kipot pysy sulina, erikoisrehujen annostelu omistajan ohjeen mukaan, karsinan siivous kerran päivässä, tarhaaminen, lomitukset ym omistajan toiveiden mukaan.

Tallissa jokaiselle oma lukittava varuste/satulakaappi, kuivaushuone, sekä pesupaikka. Tarhaus yksin, kaksin tai laumassa toiveiden mukaan.

Täysihoitopalveluun sisältyy tilojen vapaa käyttö. Sosiaalitiloissa televisio, wii-konsoli, keittiövarustelu (hella, mikro, jääkaappi, pakastin). Yöpymismahdollisuus erillisestä sopimuksesta.

 Remontin alla vielä saunatilat.

Kengityspalvelut tallin asiakkaille -10% listahinnasta ja irtokenkäpalvelu

Kaksi telitraileria, satulakaapillinen Christ Coral ja vanhempi perusteli.

Ratsastuksen opetus

Ratsastuksen ohjaus tapahtuu pienryhmissä tai yksilöopetuksena ja sisältää hevosen hoitamisen ennen ja jälkeen ratsastuksen. Opetuksen kulmakivenä on ratsastajan yksilöllisyys, henkilökohtaiset tavoitteet ja tarpeet sekä hevosen kanssa toimimisen oppiminen.

Ratsastustunti aloitetaan hevosen hoitamiselle, toisiinsa  tutustumisella ja varustamisen opettelulla. Ratsastuksen jälkeen hevonen huolletaan asiakkaan kanssa yhdessä.

"Voit osata paljon tai vähän, et yhtään, pysähdy tähän. Kuuntele, aisti ja odota, anna aikaa, tunne ja tunnustele, jätä kiire hetkeksi. Voit huomata miten vähän on paljon ja enemmän"

Ratsastustuntien hinnat:

pienryhmä: 20€ (sis ratsastus 50min + riittävästi aikaa hevoseen tutustumiseen, varustamiseen ja hoitamiseen)

yksilöohjaus 40€

Kokoontumistila

Tallin 70m2  kokoontumistilaa on mahdollisuus vuokrata tapahtumia, synttäreitä ja kokouksia varten. Tiloissa remontoidaan vielä saunaosastoa joka valmistunee kevään aikana.

Tulevaisuudessa palveluihin kuuluvat työhyvinvointi ja virkistyspalvelut räätälöityinä kokonaisuuksina työpaikoille ja vapaa-ajan toimintana.