SilverHills "komian tähären", erityinen ja erikoinen joukkio samanhenkisiä hevosihmisiä

Yrittäjä "päälapioitsija" Elina, aikuinen, kolmen lapsen ja useiden nelijalkaisten, erikokoisten, karvattomien ja karvallisten emokki. Sairaanhoitaja, ratsastuksenohjaaja-opiskelija ja talliyrittäjä. 

Monen vuoden ja pitkän pohdinnan jälkeen syntyi tmi Elina Hopeavuori huomatessani vapaa-aikani kuluvan omien lisäksi vieraiden hevosia hoitaessa. Tallityöhistoria on melkein yhtäpitkä kuin on elämä :) olen puuhastellut ja lomittanu harrastuspohjalta isoilla ja pienillä talleilla sekä tehnyt tuntilomituksia ja opettanut lapsia ratsastamaan ja rakastamaan hevosia. Samalla omassa tallissa on asustanut vaihteleva lukumäärä omia ja vieraita heppoja. 

 Syksyllä 2016 pitkäaikainen haave toteutui ja puolisoni Janin kanssa löysimme vihdoin meidän tarpeisiin ja tulevaisuuden visioihin sopivan tallin Ylistaron Mäkipohdosta. Tiloja remontoitiin ahkerasti. Karsinat uusittiin, seiniä kaadettiin ja uusia rakennettiin, pinnat maalattiin, valaistusta lisättiin reilusti. Lopputulosena valoisa, persoonallinen ja viihtyisä hevostalli maustettuna erittäin tilavalla sosiaalitilalla, olohuoneella, jossa on otettu huomioon perheen pienimmätkin.  Tallitila profiloituu nuorten harrastajien ja heidän perheidensä tarpeisiin, tiloissa on lupa olla, näkyä ja kuulua, kysyä ja ihmetellä. Tulla sellaisena kuin on.

Toiminnassamme painotamme hevosmiestaitoja, hevosen kuuntelemista ja hevosen käyttäytymistarpeiden huomioonottamista jokapäiväisessä toiminnassa. Tärkeänä toiminnan kulmakivenä on yhteisöllisyys, yhdessä tekemisen ja osallistumisen mahdollistaminen. Yhteiset retket ja tapahtumat sekä toiminnan suunnitteleminen koko talliyhteisön voimin.

Tallissa on täysihoitopaikkoja asiakkaiden omille hevosille, yrittäjän  hevosia tunti- ja kurssitoimintaan sekä pikkuponit elämys ja haliponitoimintaa varten.

Hevosten elämyskäytöstä ja haliponitoiminnasta voit lukea lisää omalta välisivultaan. Hevosen aistiherkkyys on vailla vertaansa ja hevosen läsnäolon voimaannuttavaa vaikutusta on  vaikea kiistää. Kiireisen elämän keskellä hevosen läsnäolo rauhoittaa ja antaa tunnekokemuksia joita on vaikea saavuttaa muilla keinoin. 

Olet tervetullut tutustumaan tallin toimintaan!